De waarde van een knipbeurt

Good hair day

wat is de gemiddelde lengte van een kapsel? De lengte van een kapsel is gebaseerd op de lengte van het haar en het oordeel van de stylist over hoe de klant beweegt en hoe het kapsel in elkaar zit. Kapsels met lengtes die langer zijn dan het haar van de klant kunnen jaren in de toekomst liggen.

Wat is de waarde van een kapsel? De waarde van een kapsel hangt af van de inspanning van de stylist om er een geweldig kapsel van te maken. Elk kapsel heeft zijn eigen uitdagingen. Als het te kort geknipt is, zal het moeilijk zijn om de hele achterkant van het hoofd te zien. Als het te lang is, zal het moeilijk zijn om de nek te zien en zal het er niet goed uitzien op foto’s. De stijl kan het risico lopen er te netjes, te trendy of te beroemd uit te zien naar de smaak van de klant. Vanwege deze risico’s is het belangrijk dat een stylist tijd met zijn klant doorbrengt om een snit te ontwikkelen waarvan hij weet dat die hem vanaf het begin zal flatteren.

Wat is de waarde van een geweldig kapsel door een professionele stylist? Een goed kapsel is kundig en zorgzaam. Mijn ervaring als kapper heeft me geleerd hoe belangrijk het is voor de klant om er frisser uit te zien. Ik weet dat het ook belangrijk is dat de klant vertrouwen heeft in zijn nieuwe stijl. De stylist moet hard werken om ervoor te zorgen dat de klant zich bewust is van alles wat zijn kapsel er geweldig uit kan laten zien. Als de klant dan beslist om verder te gaan met de knipbeurt en de nieuwe stijl, zal de stylist blij zijn omdat ze er alles aan gedaan heeft om de klant er op zijn best uit te laten zien.

Het is belangrijk voor een stylist om nieuwe klanten te bevestigen. Soms komt een klant voor een knipbeurt en een paar weken later belt hij niet meer. Dit overkwam mij vroeger ook als ik in de kappersstoel zat. Het kapsel was niet goed. De klant dacht, oké geweldig ik zie eruit als Jennifer Lopez. Ik vroeg me dan af, OK geweldig je vind me niet meer leuk, je gaat me waarschijnlijk haten! Maar ik kwam er overheen. Ik heb mijn les geleerd. Ik begon me te concentreren op wat de klant wilde in plaats van totaal verschillende stijlen voor te stellen om aan het andere verzoek van de klant te voldoen. Tegenwoordig besteed ik meer tijd aan wat de klant wil dan aan het opfrissen van mijn vaardigheden tussen de bezoeken aan de salon door.

Heb je ooit wanneer je een salon verlaat en je klaar maakt om je haar stijltang voor de eerste keer te pakken. Je denkt bij jezelf wat een verspilling van geld en tijd. Je haar ziet eruit alsof het altijd nat is geweest toen je over straat liep. Je stapt in je auto en gaat op zoek naar een nieuwe salon. Nadat je gekalmeerd bent, begin je vrienden te vragen om een verwijzing naar een salon. Je vrienden zullen de komende dagen je beste vriend zijn. Het helpt je een beslissing te nemen. Vrienden gaan je dingen vertellen die ze in de salon hebben gezien. Als de salon een nieuwe service heeft, nieuwe meubels, of een nieuwe medewerker die er leuk uitziet, zeg er dan op. Wees niet bang om vragen te stellen. Het belangrijkste is, wees niet bang om te veranderen.

Als je een stylist bent die verliefd is op een bepaalde look voor je klanten, haat het dan om te moeten concurreren met diezelfde look bij je eigen klanten. Dan zul je op zoek moeten gaan naar een andere baan. Misschien wil je dat niet omdat je het gevoel hebt dat je de droombaan die je zo lang had, opgeeft. Maar het betere alternatief zou zijn om je huidige baan te houden en wat geld te krijgen om in je droom te investeren.

Dus, je denkt heb ik het gezien? Kijk uit naar mijn volgende post op Hoe ResLinks Uw Salon advertentie om meer klanten te krijgen en Up YourTal lijst

Onthoud: Verspreid het woord en help mensen. Zelfs het is traag, er is een manier om dichte markten te penetreren en nieuwe klanten te creëren. Ideeën om vooruit te komen zijn eenvoudig. Maak uw eigen virale marketing campagne en verspreid het rond. virale marketing is een feit; het werkt en het is bewezen!